Presentació Candidarura 1 / Presentación Candidatura 1

Bon dia a tothom!

Presentem la nostra candidatura a l’AMPA de l’escola.

Aquest és el nostre Equip de treball:

Miriam Cànovas (Presidenta), Sandra Iglesias (Tresorera), Noelia Garcia (Secretaria) i Lucia Gago, Rebeca Morillo, Antonio Morillo i Miriam Serres com a vocals.

Per alguns ha estat el nostre primer any, d’altres fa un temps que col·laborem activament amb les activitats de la nostra escola. Som un grup de pares joves amb moltes ganes i iniciativa
Aquest any ens ho hem passat d’allò més bé preparant festes tan tradicionals com el Nadal o la Castanyera, incorporant noves iniciatives com l’obra moderna de Sant Jordi.
Hem ajudat a millorar les instal·lacions amb la dinamització del pati dels petits.
Però encara ens queda molt per fer.
L’AMPA de la nostra escola no és només una comissió de festes. És una estructura imprescindible que ens hi ha d’ajudar a conciliar la vida familiar amb eines tan importants com el menjador, activitats extraescolars o l’hora d’acollida.
Per a nosaltres, l’AMPA també és un lloc per compartir les nostres inquietuds i les nostres idees de manera activa aportant iniciatives i activitats pels nostres nens.
Ens encantaria poder seguir treballant amb noves idees, esforçant-nos per fer la vida de l’escola més confortable i dinàmica. Afrontem l’objectiu d’aquest nou repte amb molta il·lusió.
Col·laborar amb l’AMPA de l’escola és la millor manera de participar activament a l’educació dels nostres fills i filles.

Us animen a tots i totes a participar!!!

Vota la nostra candidatura

Desgargueu aquest video amb la nostra presentació

GENTE


Buenos días a todo el mundo!

Presentamos nuestra candidatura a la AMPA de la escuela.

Este es nuestro Equipo de trabajo:

Miriam Cànovas (Presidenta), Sandra Iglesias (Tesorera), Noelia Garcia (Secretaría) y Lucia Gago, Rebeca Morillo, Antonio Morillo y Miriam Sierres como vocales.

Para algunos ha sido nuestro primer año, otros hace un tiempo que colaboramos activamente con las actividades de nuestra escuela. Somos un grupo de padres jóvenes con muchas ganas e iniciativa.

Este año nos lo hemos pasado a las mil maravillas preparando fiestas tan tradicionales como la Navidad o la Castanyera, incorporando nuevas iniciativas como la obra moderna de Sant Jordi.

Hemos ayudado a mejorar las instalaciones con la dinamización del patio de los pequeños.
Pero todavía nos queda mucho para hacer.

El AMPA de nuestra escuela no es sólo una comisión de fiestas. Es una estructura imprescindible que nos ha de ayudar a conciliar la vida familiar con herramientas tan importantes como el comedor, actividades extraescolares o la hora de acogida.

Para nosotros, el AMPA también es un lugar para compartir nuestras inquietudes y nuestras ideas de manera activa aportando iniciativas y actividades por nuestros niños.

Nos encantaría poder seguir trabajando con nuevas ideas, esforzándonos para hacer la vida de la escuela más confortable y dinámica. Afrontamos el objetivo de este nuevo reto con mucha ilusión.

Colaborar con el AMPA de la escuela es la mejor manera de participar activamente a la educación de nuestros hijos e hijas.

Os animamos a todos y todas a participar!!!

GENTE

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s